dissabte, 9 de febrer de 2008

Boscúries

La veu vellutada del narrador (Ferran Frauca) acompanya la màgia escènica que et capbussa en un món de fantasia retornant als contes vora del foc.... I ves amb compte amb els teus desitjos, no sigui que es facin realitat
Gegants del Bon Rei En Jaume:

- Hospitalet de Llobregat
Haureu de baixar un mica el navegador.

E nos haguem per muyler la Reyna dona Lionor per conseyl de nostres homens, quens conseylauen que pus nostre pare no hauia pus fiyl sino nos, que prenguessem muyler estan ioue, per ço car els hauian gran regart de nostra uida per raho de malauties o de metzines quens donassen.

Jaume I Llibre dels Feyts


Verdaguer de tot a l'any

25 de març

[1914. Mort de Frederic Mistral]
Feliç escaiença és estada per mi la de trobar a París, l'única vegada que hi só estat, a l'incomparable Mistral, que feia divuit anys que no s'hi havia acostat. Catorze en fa que jo l'havia vist a Barcelona, en la flor de sos dies, alt, ros i ben plantat com cap home hi haja, i guspirejant en ses paraules, en sos ulls i en son front espaiós, la flama del geni que jo admirava en sos llibres. Jo acabava de llegir Mirèio, i venia, per lo tant, ben preparat; mes mai la vista de cap home m'ha fet tanta impressió.
"París, 5 de juny", Excursions i viatges

Premsa