divendres, 30 de novembre de 2007

Festa Major '07 8a part i cinema

Des de avui, em sembla, 30 de novembre diada de Sant Andreu, comença la festa major de tan populós barri. A sota us facilito un parell d'enllaços:

I una pàgina web força reivindicativa.


Canviant de tema aquesta setmana he anat a veure "Promesas del este": una pel·lícula de mafiosos en clau moderna, canviant un padrino mediterrani per un d'eslau, meuques i drogoaddicció entremig i baralles un xic espectaculars en una sauna. Tràfic de blanques des de sempre, res de nou però reviscola el gènere, veient-la no es llencen els quartos.

Verdaguer de tot a l'any

25 de març

[1914. Mort de Frederic Mistral]
Feliç escaiença és estada per mi la de trobar a París, l'única vegada que hi só estat, a l'incomparable Mistral, que feia divuit anys que no s'hi havia acostat. Catorze en fa que jo l'havia vist a Barcelona, en la flor de sos dies, alt, ros i ben plantat com cap home hi haja, i guspirejant en ses paraules, en sos ulls i en son front espaiós, la flama del geni que jo admirava en sos llibres. Jo acabava de llegir Mirèio, i venia, per lo tant, ben preparat; mes mai la vista de cap home m'ha fet tanta impressió.
"París, 5 de juny", Excursions i viatges

Premsa