dissabte, 12 de gener de 2008

Ja n'hi prou!

Si, ja n'hi prou d'aquests centralisme barceloní. Espero que no es repeteixi altre cop aquest simulacre de campanades d'any nou des de la Torre Agbar, amb un any va haver-hi ben bé prou.

També dispenseu, eventuals guaites, el meu centralisme al posar al temperatura a la barra lateral, si esteu en desacord, manifesteu-vos, ( i si voleu proporcioneu-m'he els enllaços per afegir la temperatura de la vostra població).

Una altra modificació: aniré canviant els títols i enllaços de les lectures remarcades al lateral, per no carregar-ho massa.Verdaguer de tot a l'any

25 de març

[1914. Mort de Frederic Mistral]
Feliç escaiença és estada per mi la de trobar a París, l'única vegada que hi só estat, a l'incomparable Mistral, que feia divuit anys que no s'hi havia acostat. Catorze en fa que jo l'havia vist a Barcelona, en la flor de sos dies, alt, ros i ben plantat com cap home hi haja, i guspirejant en ses paraules, en sos ulls i en son front espaiós, la flama del geni que jo admirava en sos llibres. Jo acabava de llegir Mirèio, i venia, per lo tant, ben preparat; mes mai la vista de cap home m'ha fet tanta impressió.
"París, 5 de juny", Excursions i viatges

Premsa