dilluns, 15 d’octubre de 2007

Teatre

El proppassat divendres vaig anar al Teatre Borràs a veure la teatrealització de "Carta d'una desconeguda" (aquí), de Stefan Zweig (cliqueu aquí i aquí) - que també compta amb una versió cinematogràfica de l'any 1948 - interpretada magistralment per quatre actius que et trasbalsen de cap a peus, sense respirar ni un moment. Tot un seguit d'altabaix d'emocions que al final et fan esclatar i repensar les teves emocions envers altri. Per una mica de sensibilitat que es posseeixi hom s'acaba identificant amb la protagonista de l'obra.

Ja ha arribat el teatre de carrer i d'escenari (diverses categories) al Poblenou, comença dijous 18 i finalitza diumenge 21. Animeu-vos i baixeu fins a vora mar.

Verdaguer de tot a l'any

25 de març

[1914. Mort de Frederic Mistral]
Feliç escaiença és estada per mi la de trobar a París, l'única vegada que hi só estat, a l'incomparable Mistral, que feia divuit anys que no s'hi havia acostat. Catorze en fa que jo l'havia vist a Barcelona, en la flor de sos dies, alt, ros i ben plantat com cap home hi haja, i guspirejant en ses paraules, en sos ulls i en son front espaiós, la flama del geni que jo admirava en sos llibres. Jo acabava de llegir Mirèio, i venia, per lo tant, ben preparat; mes mai la vista de cap home m'ha fet tanta impressió.
"París, 5 de juny", Excursions i viatges

Premsa